Ιωάννα Δημοπούλου - Ψυχολόγος

Η ψυχολόγος κυρία Δημοπούλου Ιωάννα, που εδρεύει στο Αιγάλεω, είναι απόφοιτος του Προγράμματος Ψυχολογίας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με άδεια άσκησης επαγγέλματος από τη Νομαρχία Αθηνών, και μέλος του Πανελληνίου Ψυχολογικού Συλλόγου.

Έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα τεταρτοετούς εκπαίδευσης στην ψυχοθεραπευτική προσέγγιση Gestalt από το κέντρο ψυχοθεραπείας και εκπαίδευσης Gestalt Foundation. Έχει συμμετάσχει σε βιωματικά σεμινάρια, καθώς και στο ετήσιο σεμινάριο κλινικής ψυχοπαθολογίας στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Έχει παράσχει τις υπηρεσίες της στο Κέντρο Χρόνιων Παθήσεων και έχει συντονίσει βιωματικές ομάδες εκπαίδευσης εθελοντών καρκινοπαθών στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι.

Δέχεται κατόπιν ραντεβού, για ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία εφήβων και ενηλίκων, συμβουλευτική, συμβουλευτική γονέων, θεραπεία ζεύγους. Παρέχει υποστήριξη σε περιπτώσεις άγχους, διαταραχών διάθεσης, κατάθλιψης, φοβιών, έμμονων ιδεών, κρίσεων πανικού, πένθους, διαχείρισης θυμού και προβλημάτων σχέσεων. Παράλληλα, αναλαμβάνει ασθενείς με διαταραχές πρόσληψης τροφής, με ψυχοσωματικά προβλήματα
και προβλήματα αυτοεκτίμησης.

viografiko dimopoulou ioanna